Persondatapolitik

SUSANNE LEERBECK

Dine data er i sikre hænder

Susanne Leerbeck, autoriseret læge, coach og madmentor, behandler oplysninger om kunder til brug for kunderegister, journalføring og bogføring.

Klinikkens dataansvarlige, Susanne Leerbeck, er ansvarlig for, at oplysningerne behandles i overensstemmelse med Persondataforordningen (GDPR), herunder at der kun behandles relevante oplysninger, og at de behandles lovligt, rimeligt og gennemsigtigt.

Formålet med registrering og opbevaring (behandling) af personoplysninger er en forsvarlig sikring af kvaliteten i journalføring og kunderegister og sikre mulighed for korrekt journalføring, bogføring og fakturering. Styrelsen for Patientsikkerheds ”Bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler (journalføring, opbevaring, videregivelse og overdragelse m.v.)”, herefter journalføringsbekendtgørelsen, og bogføringsloven er retsgrundlag for behandlingen. Der behandles kun personoplysninger, som kunder ved samtykke har overdraget ved etableringen af kundeforhold til klinikken. Uden samtykke til klinikkens behandling af kundeoplysninger er et kundeforhold ikke muligt.

Personoplysninger om kunder i klinikken behandles udelukkende internt i klinikken og videregives ikke til tredjemand.

Personoplysninger opbevares, så længe der er et eksisterende kundeforhold. I alle tilfælde opbevares personoplysningerne i overensstemmelse med journalføringsbekendtgørelsens § 15, stk. 1, i 10 år og efter bogføringslovens § 10, stk. 1, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Herefter slettes de.

Hver kunde har ret til at anmode klinikkens dataansvarlige om indsigt i, berigtigelse og sletning af personoplysninger om kunden eller til at gøre indsigelse mod klinikkens behandling. Kunden har ret til dataportabilitet, som jævnfør Persondataforordningens art. 20 betyder, at den registrerede har ret til at få udleveret personoplysninger om sig selv, som vedkommende har givet til en dataansvarlig, og har ret til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig uden hindring fra den dataansvarlige, som personoplysningerne er blevet givet til.

Kunden har ret til at trække sit samtykke til klinikkens behandling af personoplysninger tilbage.

Personoplysninger anvendes ikke til automatiske afgørelser herunder profilering, jf. Persondataforordningens art 22, stk. 1 og 4.

Klager over behandlingen af personoplysninger kan indgives til Datatilsynet.

 

Cookies
Denne side anvender cookies, små tekstfiler, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende for at hjælpe os med at give dig en bedre oplevelse, når du besøger website ”susanneleerbeck.dk”.

Generelt bruges cookies til at genkende dig, når du besøger siden igen og kan hjælpe med eksempelvis at huske indstillinger og udføre statistik. Cookies vil gøre din oplevelse bedre. Cookies kan ikke indeholde skadelige koder f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt og der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos Erhvervsstyrelsen

Kontakt mig

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale samt yderligere information.

Du kan skrive direkte til mig på kontakt@susanneleerbeck.dk, eller du kan benytte kontaktformularen her. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

5 + 12 =

Adresse

Rosenskrænten 20,
9310 Vodskov

Telefon/SMS

+45 6130 1507