Priser og vilkår

Skræddersyet forløb, der passer til dig

 

Vores samarbejde starter altid med en gratis afklaringssamtale af 30 min. varighed.

Jeg tilbyder som udgangspunkt kun forløb bestående af flere samtaler, idet arbejdet med vægt, mad, krop og sind erfaringsmæssigt tager tid, og en enkeltstående konsultation ikke alene vil kunne give dig varige forandringer.

Du har dog mulighed for at købe en indledende konsultation af 90 min. varighed, hvor vi sammen undersøger din situation og dine behov nærmere. Ud fra denne samtale giver jeg et forslag til et skræddersyet forløb, som er tilpasset dig og din situation.

Hvis du vælger at fortsætte i et forløb hos mig, indgår den indledende konsultation i forløbet som den første samtale. Ønsker du derimod ikke at fortsætte i et fuldt forløb, afregnes blot for den indledende session.

Et grundforløb hos mig består af 6 samtaler á 90 minutter + den tid jeg skal bruge på forberedelse og journalisering. Min erfaring er, at det kræver tid at komme ‘hele vejen rundt’ og som oftest vil der være behov for yderligere samtaler. Hvis du efter endt grundforløb føler, at du stadig har brug for min hjælp, kan yderligere samtaler derfor tilkøbes.

Lad mig hjælpe dig med din slankekursforstyrrelse eller BED

Send en SMS til 93 95 01 96 eller mail til susanne@vaegtneutral.dk med navn og telefonnummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Gennem en gratis afklaringssamtale finder vi frem til, om jeg er den rette behandler for dig.

Lad mig hjælpe dig med din slankekursforstyrrelse eller BED

Send en SMS til 93 95 01 96 eller mail til susanne@vaegtneutral.dk med navn og telefonnummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Gennem en gratis afklaringssamtale finder vi frem til, om jeg er den rette behandler for dig.

Tilskud fra sundhedsforsikring

Hvis du har en privat sundhedsforsikring, anbefaler jeg, at du kontakter dem for at høre om eventuelle muligheder for at få betalt hele eller dele af dit forløb.

Jeg anbefaler som udgangspunkt, at vi mødes 1 gang om ugen de første 3 uger. Det vil give os et godt fundament og hjælpe dig til at holde fokus på processen. Herefter mødes vi som udgangspunkt hver anden uge.

Betaling og vilkår

Betaling skal ske via faktura og bankoverførsel. Betalingsfristen er 8 dage fra faktureringsdatoen.

Betalingsoplysninger:
Jyske Bank / Reg.nr. 5079 / Kontonr. 0001870715

Hvis din betaling udebliver, sender jeg 1. rykker og pålægger et gebyr på 100 kr. Modtager jeg ikke din betaling efter 1. rykker, sender jeg 2. rykker og yderligere et gebyr på 100 kr. Hvis din betaling udebliver efter 2. rykker, sender jeg sagen videre til inkasso, uden yderligere varsel.

Betalingsvilkår
Samtaleforløb skal betales forud. Du er dog velkommen til at betale i rater efter nærmere aftale – dette aftales ved første konsultation.

Fortrydelsesret og refundering
Der er ingen fortrydelsesret på mine ydelser. Købte samtaleforløb kan ikke refunderes.

Afbud
Har du brug for at melde afbud til en konsultation, skal du gøre det senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved senere afbud eller udeblivelse betales fuld pris for den aflyste tid.

Du kan melde afbud på mail, telefon eller sms. Vær opmærksom på at oplyse fulde navn og evt. kontaktoplysninger, så vi kan aftale en ny tid.

Klinik for Vægtneutral Sundhed
v/ Susanne Leerbeck
Hadsundvej 61A, 9000 Aalborg

+45 93950196
susanne@vaegtneutral.dk

CVR-nr: 40570004

Cookie- og privatlivspolitik